Başarıya giden yolda doğru hedeflere doğru kararlar ulaştırır.

İletişim Hattı

0 850 446 01 93

Adres

Ataşehir Mh. 8001 Sk. No:43 D:301 Çiğli/İZMİR

Çalışma Saatleri

Hafta İçi: 09:30 - 18.00
C.tesi: 10.00 - 14:00

Marka Tescil Fiyatları

Marka Tescil Fiyatları

 

Marka tescil fiyatları, ücretlerin güncellenmesinden dolayı yıdan yıla değişiklik göstermektedir. Fiyatları etkileyen özellikleri sıralayacak olursak bunlardan ilki başvuru ücretidir. Bu nedenle marka sınıfı seçimlerine bir marka vekili danışmanlığında karar verilmesi tavsiye edilmektedir. Başvuru ücreti ve ek sınıf tescili ücretlerinin yanında tescil belgesi ücreti ve marka vekilliği hizmet bedeli de marka tescil fiyatları kapsamındadır. Güncel ücretler için bizden teklif alabilirsiniz.

 

Marka tescil fiyatları araştırılırken genel olarak en düşük fiyatı veren şirketin tercih edilmesi gibi bir durum söz konusudur. Bu yanlış bir eğilimdir; çünkü alacağınız hizmet de ödediğiniz ücret kadar olacaktır. Söz konusu markanız olduğunda, marka tescil süreci gibi takibi önemli bir süreç alanında uzman marka vekilleri tarafından takip edilmelidir. BDQ Danışmanlık olarak markanıza kendi markamız gibi değer verip, tüm aşamaları sizin için planlamaktayız. Araştırma ve takip süreçlerini sizin adınıza titizlikle gerçekleştirirken, istediğiniz her an markanızın tescil durumundan haberdar olabilirsiniz.

 

Sizler de marka tescilinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek ve alanında uzman marka vekillerimiz ile tüm detayları konuşmak için BDQ Danışmanlık ile iletişime geçebilir; aklınızdaki tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.