Başarıya giden yolda doğru hedeflere doğru kararlar ulaştırır.

İletişim Hattı

0 850 446 01 93

Adres

Ataşehir Mh. 8001 Sk. No:43 D:301 Çiğli/İZMİR

Çalışma Saatleri

Hafta İçi: 09:30 - 18.00
C.tesi: 10.00 - 14:00

Online Marka Dosya Takibi

Online Marka Dosya Takibi

 

Marka, bir işletmenin ticari sahneye açılan pencerelerinden en önemli olanıdır. Çünkü markanın akılda kalıcılığı, o işletmenin ticari başarısını yansıtmaktadır. Bu nedenle marka tescili özellikle barındırdığı yasal haklar itibariyle kesinlikle gerçekleştirilmesi gereken bir kayıt sürecidir. İnternet üzerinden online olarak da gerçekleştirilebilen marka tescili birbiriyle bağlantılı birçok aşamadan oluşmaktadır. Bunların en önemlilerinden biri ise online marka dosya takibi aşamasıdır.

 

Online Marka Dosya Takibi Nasıl Yapılır?

 

Takip aşaması, online marka başvurusu  aşamasından sonraki iki aylık süreci kapsayan aşamadır. Bu iki aylık süreçte tescil başvurusu yapılan markaya ait olan dosya dikkatli şekilde takip edilmelidir. Bu takibin gereklilik nedeni ise üçüncü kişilerin tescil edilmek istenen marka benzeri bir marka tescil ettirme girişimlerini önlemektir. Böyle bir girişim saptandığında tescil edilmek istenen benzer markaya en kısa sürede itiraz başvurusu yapılmalıdır.

 

Online marka dosya takibinin uzman bir marka vekili tarafından gerçekleştirilmesi oldukça önemlidir. Çünkü ilgili takip sürecinde gerekli işlemlerin yapılması ve gerekirse itiraz sürecinin başlatılması uzmanlık gerektiren işlemlerdir.

 

BDQ Danışmanlık, online marka dosya takibi sürecini sizin için büyük bir titizlikle yürütmektedir. Alanında uzman marka vekili ekibimiz tarafından marka tescil sürecinizin her aşaması özenle takip edilip, gerekli işlemler profesyonel şekilde yapılmaktadır. Siz de marka tescili hakkında detaylı bilgi ve profesyonel marka vekilliği hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.