Başarıya giden yolda doğru hedeflere doğru kararlar ulaştırır.

İletişim Hattı

0 850 446 01 93

Adres

Ataşehir Mh. 8001 Sk. No:43 D:301 Çiğli/İZMİR

Çalışma Saatleri

Hafta İçi: 09:30 - 18.00
C.tesi: 10.00 - 14:00

Online Marka Başvurusu

Online Marka Başvurusu

İnternetin hayatımızın bir parçası olmasıyla birlikte sağladığı avantajlardan olan çevrimiçi işlem yapabilme özgürlüğü marka tescil işlemlerini de kapsamaktadır. İnternet bu kadar yaygınlaşmadan önce elden teslim edilerek yapılan başvurular artık online olarak yapılabilmektedir. Online marka başvurusu, tescil aşamalarında birçok avantaj sağlamasının yanında tescil süresini de kısaltmaktadır.

Marka tescili açısından dikkatli olunması gereken bir süreç olan başvuru süreci sorgulama, araştırma ve takip aşamaları gibi profesyonellik gerektiren aşamaları barındırmaktadır. Bu aşamaların alanında uzman ve deneyimli bir marka vekili tarafından gerçekleştirilmesi ve takibinin yapılması oldukça önemlidir. Çünkü daha önce yapılmış bir başvurunun herhangi bir yerinde eksik olup olmadığını bulmak sonradan çok daha zor olmaktadır. Bu sebeple marka tescil sürecinin en başından itibaren uzman bir marka vekili ile çalışılması olabilecek aksaklıkların önüne geçecektir.

Online Marka Başvurusu Nasıl Yapılır?

Online tescil başvurusu için yapılması gerekenler oldukça basittir. Marka tescili yaptıracak kişi ya da işletmeler “marka tescil için gerekli evraklar” tamamlayıp ilettiği takdirde kalan tüm süreç BDQ Danışmanlık tarafından gerçekleştirilmektedir. Marka araştırma, marka sorgulama ve marka tescil dosya takibi gibi prosedürleri sizin adınıza titizlikle gerçekleştiren BDQ Danışmanlık markanızı tescil edilmesi yolunda her zaman yanınızda olacaktır.

Siz de online marka başvurusu hakkında detaylı bilgi ve profesyonel marka vekilliği hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.