Başarıya giden yolda doğru hedeflere doğru kararlar ulaştırır.

İletişim Hattı

0 850 446 01 93

Adres

Ataşehir Mh. 8001 Sk. No:43 D:301 Çiğli/İZMİR

Çalışma Saatleri

Hafta İçi: 09:30 - 18.00
C.tesi: 10.00 - 14:00

Marka Tescil Fiyatı

Marka Tescil Fiyatı

Marka tescil fiyatı, başvuru ücretlerinin yanında marka vekili ücretleri ve tescil belgesi ücretlerinin her sene güncellenmesiyle birlikte yıllara göre değişiklik göstermektedir. Marka tescil fiyatlarının değişiminde tescil edilecek sınıf sayısının da önemi büyüktür. Çünkü tescile eklenen her marka sınıfı ayrı olarak ek bir ücrete tabidir. Bu nedenle marka sınıfları konusunda alanında uzman bir marka vekili ile çalışmanız kafa karışıklığının önüne geçecek ve masrafınızı azaltacaktır.

Marka tescil fiyatı değişimini etkileyen bir diğer faktör ise marka vekilliği hizmetinin ücreti ve niteliğidir. Bu hizmeti alanında uzman bir danışmanlık şirketinden almazsanız başvuru süresince karşılaşabileceğiniz olumsuzluklar sizi hem maddi hem de manevi olarak yıpratacaktır. Bu nedenle marka vekilinizi seçerken ücretten ziyade iş kapsamına dikkat etmelisiniz. Kimi marka vekilleri başvuru sürecinden sonraki süreçlere karışmayıp, sonrasını sizin takip etmeniz esasına dayalı olarak çalışır. Marka tescili gibi takibi zor bir süreçte bunun gibi yetersiz bir hizmet almak markanızı riske atmak anlamına gelmektedir.

Bu nedenle marka tescil sürecini kolay ve sorunsuz bir şekilde tamamlamak için uzman bir ekiple çalışmanız sizi rahatlatacaktır. Bizler BDQ Danışmanlık olarak tüm süreci sizin adınıza takip edip, istediğiniz zaman bilgi alabilmenize olanak sağlamaktayız. Bunu uygun fiyatlarla yapmamızın yanı sıra markanızı markamız olarak görüyor ve sizi önemsiyoruz.

Marka tescil süreci ve marka vekilliği hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aklınıza takılan sorulara yanıt vermekten memnuniyet duyarız.